Narrow your search

Library

EHC (4)

Letterenhuis (1)


Resource type

digital (4)


Language

French (3)

Dutch (1)


Year
From To Submit

1887 (4)

Listing 1 - 4 of 4
Sort by

Digital
Handleiding voor het vervaardigen van kaas en boter in België volgens de laatste Hollandsche methode
Author:
Year: 1887 Publisher: Antwerpen Uitgever C. Byman-Schouten

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Digital
Méthode pour fabriquer le fromage et le beurre en Belgique d'après le dernier système hollandais
Author:
Year: 1887 Publisher: Anvers Éditeur Byman-Schouten

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Digital
Le lait : études chimiques et microbiologiques
Author:
Year: 1887 Publisher: Paris Librairie J.-B. Baillière et fils

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Digital
Catéchisme de laiterie
Author:
Year: 1887 Publisher: Gand Librairie générale de AD. Hoste, éditeur

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Listing 1 - 4 of 4
Sort by